Tom De Bie en de Imkers te gast bij brasserie Bruno

Nu vanavond 27 augustus verzekerde ambiance bij brasserie Bruno. Tom De Bie en de Imkers is van de partij en dat beloofd een gezellige avond te worden, met muziek van de jaren ’60 tot nu. Dansen mag, meezingen moet! Tom brengt zijn twee imkers mee Alain Vandendriessche (drum en tweede stem) en Rudy Brantegem (Bas).

Tom De Bie en de Imkers

Bij goed weer gaat het optreden door op het buitenterras vanaf 19u45, einde is voorzien omstreeks 22u00. Bij regenweer gaat alles gezellig binnen door. Kom zeker langs en pik hun laatste optreden van de zomer mee.

Beluister hier een fragment uit hun repetiekot

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...