“BIN PENNEMAN” viert feest!

Na een meer dan geslaagd wijkfeest van vorig jaar, komt er op de eerste zaterdag van september 6/9 een tweede editie. Wat goed was hoeft niet veel bijgestuurd te worden, dus blijven ze trouw aan een kleinschalig, maar gezellig onderonsje, waarbij de plaatselijke huisband onder leiding van Patrick Bouvijn – en vorig jaar gedoopt “The Wouter Band” – terug voor de nodige muzikale omlijsting zorgt.

bin penneman Patrick Bouvijn

Op zaterdag 6 september tussen 16 en 20 uur pakken ze voor de tweede maal uit met een WIJKFEEST, met voor elk wat wils. Drank- en smulstand (onder meer taart, cake en braadworsten), petanquetornooi, springkasteel, schminkstand en volksspelen. Drank en eten zullen uiteraard tegen democratische prijzen worden aangeboden.

Niet alleen de inwoners van de BIN-Penneman worden hierbij uitgenodigd, maar het feest is er ook voor iedereen die van een paar uurtjes onbevangen gezelligheid houdt. Zonder weliswaar te mikken op een groot publiek mogen ook andere Astenaren en Deinzenaren gerust eens passeren op zaterdag 6 september in de Pennemanstraat tussen 16 en 20 uur voor wat een gezellig samenzijn moet worden.

‘THE PLACE TO BE’ is terug de omgeving van het “Pennemandje” en het eerste deel van de Pennemanstraat (kant Pontstraat). De straat wordt in die omgeving trouwens afgesloten en is die namiddag verkeersvrij. Om uit de kosten te komen wordt er een TOMBOLA georganiseerd, waarbij een damesfiets van Fietsen Godefroot ter waarde van 499 EUR te winnen is.
Wens je meer info: Contacteer [email protected]

Het wijkcomité, Johan & Ivan De Weirdt, Marnix Guylinck, Greta Steen, Laurence Hauttekeete, Erwin Cornil

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...