Brielmeersen nu toch in handen van de provincie

De Brielmeersen

De knoop is eindelijk doorgehakt, de provincie neemt de Brielmeersen in Deinze over. Meer dan 70% van de bezoekers van de Brielmeersen komt van andere gemeenten daarom werd beslist dat de provincie een betere eigenaar is voor de Brielmeersen. Door deze overname spaart stad Deinze veel geld uit dan kan geinvesteerd worden in verdere ontwikkeling van onze stadsprojecten. De Ster in Sint-Niklaas werd ook overgenomen door de provincie.

Brielmeersen_DSC_3500Als je vanachter je computer wil rondkijken in de Brielmeersen bezoek dan zeker deze pagina https://www.deinzeonline.be/de-brielmeersen/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...