Dansnamiddag voor senioren in de Brielpoort op 28 september

In het kader van de BOEBS (‘blijf op eigen benen staan’)-campagne: ‘dans je leven lang’, organiseert de seniorenadviesraad in samenwerking met het stadsbestuur van Deinze een dansnamiddag voor senioren op zondag 28 september 2014, van 14 tot 17 u. in de Brielpoort. Animator van dienst is Filip Piens. De toegang is gratis, maar vooraf inschrijven is noodzakelijk.

Brielpoort Deinze

Een dagelijkse portie beweging, zoals het uitvoeren van huishoudelijke taken, wandelen, fietsen, zwemmen of het uitvoeren van specifieke oefeningen om evenwicht, spierkracht en uithouding te verbeteren is belangrijk, ook voor senioren. Het houdt hen gezond en hierdoor wordt het valrisico verminderd, waardoor ze veel langer zelfstandig kunnen leven. Dansen is bewegen, maar veel leuker. Daarom organiseert de stedelijke seniorenadviesraad een dansnamiddag in de Brielpoort in samenwerking met het stadsbestuur van Deinze. De muziek en animatie worden verzorgd door Filip Piens.

Praktisch:
Wanneer: zondag 28 september, van 14 tot 17 u.
Locatie: Brielpoort, L. Matthyslaan 9, Deinze
Prijs: gratis, vooraf inschrijven is noodzakelijk! Dit kan bij de seniorenbonden of bij de dienst sociale zaken.

Info en inschrijvingen:
Dienst sociale zaken, Brielpunt, Mouterijdreef 22, Deinze, tel. 09 381 68 74
[email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...