Jeugddienst en speelplein Doekeewa griezelen in Plopsaland

Op dinsdag 28 oktober 2014 organiseert speelplein Doekeewa in samenwerking met de Deinse jeugddienst een Halloweenactiviteit voor kinderen tussen 7 en 15 jaar. De animatoren van het speelplein nemen de kinderen mee op de griezeltrein richting Plopsaland De Panne. Het pretpark zal speciaal voor Halloween omgetoverd worden in een wereld vol pompoenen, spoken en monsters. Bovendien kunnen de kinderen die dat wensen er ‘s namiddags genieten van een speciale Halloweenshow met Piet Piraat. Vooraf inschrijven is verplicht en kan tot uiterlijk 15 oktober bij de jeugddienst of via www.deinze.be/webshop.

Affiche Halloween

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de speelpleinwerking Doekeewa een halloweenactiviteit. In samenwerking met de jeugddienst van stad Deinze wordt er dit jaar op dinsdag 28 oktober een uitstap voorzien naar Plopsaland De Panne. ’s Ochtends worden alle deelnemers tussen 8 u. en 8.30 u. in Brielpunt verwacht, van waaruit ze stipt om 8.30 u. samen te voet naar het station vertrekken.

Griezeltrein
Vanuit het station van Deinze gaan de kinderen onder begeleiding van de animatoren met de trein richting De Panne. Vanaf dan gaat het echte griezelavontuur van start, want wie denkt rustig te kunnen indommelen op de trein, zal eraan zijn voor de moeite. De animatoren van speelplein Doekeewa zorgen namelijk voor een aantal spannende en griezelige verrassingen!

Halloween in Plopsaland
Ook in Plopsaland wordt het bibberen en beven want het pretpark zet tijdens de herfstvakantie zijn poorten open voor alle heksen, pompoenmannen, piraten en andere griezels. In de namiddag kunnen de kinderen die dat willen er genieten van een spannende Halloweenshow met Piet Piraat. Wanneer iedereen uitgegriezeld is, gaat het met  de trein terug naar Deinze waar ouders hun kinderen om 19 u. aan het station kunnen afhalen.

Praktisch
Voor wie: kinderen tussen 7 en 15 jaar
Vertrek: om 8.30 u. stipt aan Brielpunt, Mouterijdreef 22, 9800 Deinze
(opvang voorzien vanaf 8u)
Terug: om 19 u. aan het station van Deinze
Prijs: € 25 per kind (treinreis, toegang tot Plopsaland en begeleiding inbegrepen)

Inschrijven: Vooraf inschrijven en betalen is verplicht en kan tot uiterlijk 15 oktober bij de jeugddienst of online: www.deinze.be/webshop

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...