Festival van Vlaanderen Deinze

Op 3 oktober 2014 om 20 u. I Solisti del Vento in zaal Palace Deinze

I Solisti del Vento werd in 1987 opgericht met als missie de rijke blazersliteratuur voor het voetlicht te brengen. Het beperkt zich daarbij niet tot het klassieke octet of het meer twintigste-eeuwse dixtuor, maar exploreert het boeiende repertoire van Mozart tot nu. Om dit te realiseren organiseert I Solisti del Vento zich als een flexibel blazersensemble, met een kern van twintig musici (blazers, piano, slagwerk en contrabas), waarvan de samenstelling van zowel de bezetting als het intrumentarium gewijzigd of uitgebreid kan worden afhankelijk van het programma. Het ensemble gaat graag de confrontatie aan met andere kunsttakken en –disciplines. Door het geven van compositieopdrachten wil I Solisti del Vento tevens de vinger aan de pols van de actuele muziek houden.
Programma: Wolfgang Amadeus Mozart – Serenade ‘Nachtmusique’ K. 388 Antonin Dvořak – Serenade
Tickets: 14-12 EUR

ISolisti

Ticketverkoop: Stadhuis, Markt 21, 09 381 95 00, [email protected]
Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans, Kalkhofstraat 25, 09 381 96 40
[email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...