Foto’s en video van De 11km van Deinze. Tag jezelf! #11kmvandeinze

Voor sommigen een wedstrijdje als een ander, voor anderen iets waar al enkele maanden naar uitgekeken werd, ‘de 11km van Deinze’.

Vandaag liepen onder een stralende zon, zo’n 375 lopers voor de eerste maal het loop evenement “De 11km van Deinze”. Een organisatie van Jan Claeys en Tom Van Nieuwenhuyse waar we op Deinzeonline reeds eerder over schreven. Wij waren erbij, zaten op de eerste rij en deden zelfs mee.

Het eerste startshot werd gegeven voor de kidsrun van 1km, 43 kinderen gingen de uitdaging aan. Daarna werd het startshot gegeven voor de 5km en 11km, 332 deelnemers stonden klaar voor deze start.

Het zag er naar uit dat het fris ging blijven maar kort na de start kwam de zon te voorschijn. Het weerstation gaf 12°c deze morgen.

Voor sommigen werd het toch wel te warm, maar de bevoorrading langs het looptraject was voor velen de ideale verkoeling. De primeur van ‘de 11km van Deinze’ was de brug van Versele Laga, wij plaatsten er onze camera en hebben geprobeerd om alle deelnemers van de 5km en de 11km in beeld te brengen.


De beste tijd van de 11km ging naar Elias Driessens, hij liep de afstand in 40 minuten en 44 seconden!

Na de wedstrijd werd een cheque overhandigd van €350 voor de kanjerketting van het Kinderkankerfonds voor het UZ Gent.

20140907_11h48-11km_van_Deinze_300

De jongste deelnemer was 11 jaar en de oudste deelnemer Marcel Baert 68 jaar.

Bezoek ons volledig facebook album, en tag jezelf!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...