POLS & Erfgoedcel Leie Schelde lanceren www.polsregio.be

Platform Omgeving Leie Schelde (POLS) en de erfgoedcel Leie Schelde lanceren vandaag hun nieuwe website: www.polsregio.be

POLS website

De website is opgemaakt met een frisse lay-out en als achtergrond is een motief van de tegelvloer uit Museum Fonds De Smet (Tolpoortstraat te Deinze) gebruikt, vanaf volgend jaar de thuisbasis van de organisatie.

Drie blokken geven meer informatie over de organisatie POLS, over de erfgoedcel Leie Schelde en over het cultuuraanbod in de regio. Wie meer wil weten over de organisatie, de Raad van bestuur en de medewerkers kan terecht bij POLS. Het ondersteuningsbeleid (met de uitleendienst en het subsidiebeleid voor cultureelerfgoedprojecten), de Erfgoedbank (www.erfgoedbankleieschelde.be) en de erfgoedthema’s komen aan bod bij Erfgoedcel. Voor culturele activiteiten kan je terecht bij Cultuur, met UiT in de Regio, POLSSLAG en een overzicht van de cultuursector en van de gemeentelijke ondersteuning voor cultuur.

Maandelijks wordt een nieuwsbrief met het regionaal cultureel- en erfgoednieuws uitgestuurd. Je kan je hiervoor inschrijven via de website of via mail [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...