DeinzeShopping wint de Shopping Award 2014 #video

Tijdens een gala diner met uitgebreide Award Ceremony heeft het BLSC (Belgian Counsil of Shopping Centers) dinsdagavond de winnaars bekend gemaakt van de tweejaarlijkse BLSC Shopping Awards. De internationale jury heeft de fel begeerde “Shopping Award 2014” in de categorie Retail Parks toegekend aan het project DeinzeShopping® aka [D-Shopping::Deinze Shopping Park].

Patrick Piens award

Eerder dit jaar werd het binnenstedelijk en kernversterkend project DeinzeShopping® genomineerd als kanshebber voor deze titel, samen met “Manufacture 65” (Braine-L’Alleud), “Belle Fleur” (Couillet), “Les Dauphins” (Mouscron), “La Madeleine” (Jumet) en “Pajot” (Sint-Pieters-Leeuw).

Op 3 september heeft Patrick Piens, eigenaar en ontwikkelaar van DeinzeShopping®, zijn project voorgesteld en zijn kandidatuur verdedigd voor de internationale jury.

“De BLSC Shopping Award 2014 is een belangrijke erkenning voor het ontwikkelingstraject en de kwalitatieve uitvoering van het project DeinzeShopping®”, zegt Patrick Piens. “Terzelfdertijd bekroont deze titel ook het marketing concept waarmee wij DeinzeShopping® dagdagelijks promoten bij de consumenten in onze regio.


Video: Martin De Baerdemaeker – https://vimeo.com/channels/pmdtv

Allemaal onder één dak en rond één grote en gratis parking verzamelt DeinzeShopping® de nieuwste retail-concepten van JBC – ZEB – BRANTANO – BEL&BO – AVANCE – L&L – C&A – VERITAS – ICI PARIS XL en ELDI.

DeinzeShopping® ligt aan de Guido Gezellelaan te Deinze, op wandelafstand van de Markt en het ziekenhuis. De Shopping is vlot bereikbaar met de wagen. Er is een private parking voor 196 voertuigen, gratis tijdens het winkelen in de Shops van DeinzeShopping®.

D-shopping banner

DeinzeShopping® is open van dinsdag tot vrijdag van 09:30 tot 18:30, en op zaterdag én zondag van 10:00 tot 18:00 u.
Meer info op www.DeinzeShopping.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...