Halloweentocht door Kids Adventure

Ben jij ook die stoere allesdurver? Dan is de Halloweentocht van kids Adventure is voor je? 4 stoere opdrachten op een tocht van 1 km spectaculair einde met een avontuurlijke oversteek van de oude Leiearm op het zombievlot! Kom dan volgende week donderdag 30 oktober naar Kids Adventure voor hun Halloweentocht, starten tussen 18u30 en 19u30 in Kids Adventure

halloween1

Kostprijs € 5 (drankje en inkom speeltuin inclusief!), Inschrijven verplicht via [email protected]

Het verhaal rond de opdrachten:

We hebben slecht nieuws gekregen vanuit Halloweenland. Spookje Pol is ziek. Niet zo erg zou je zeggen, er zijn spoken genoeg. Maar dan denk je fout. Het is namelijk een catastrofe.

Spookje Pol zorgt er elk jaar voor dat de mummies hun windels niet in hun ogen hangen, dat de vampieren hun tanden in hebben, dat de heksen hun wrat op de juiste plaats staat en Spookje Pol zorgt er zelfs voor dat de zombies het water kunnen oversteken (Zombies zijn bang van water, maar dat mag je hen niet zeggen of ze worden boos).

Het is een catastrofe. Bel de Kerstman dat hij wat vroeger moet klaar zijn, Halloween kan niet doorgaan. Een complete ramp.

Tenzij….

Tenzij jij Spookje Pol zijn taken kan overnemen.
Iemand als jij, stoer en sterk, zoals iedereen vanaf 6 jaar, kan dat vast en zeker. Heel zeker als je papa of mama mee gaat op tocht. Je kleine broer of zus kan in de speeltuin zich uitleven met een Halloween zoektocht tot jij klaar bent met Spookje Pol zijn taakjes.

Op donderdag 30 oktober moet het allemaal gebeuren zodat alles klaar is voor Halloween op vrijdag.
Kom vanaf 18u naar Kids Adventure en ga mee op tocht. Je kan vrij starten tussen 18u30 en 19u30. Onderweg kom je waarschijnlijk al wat griezels tegen en werk je je lijstje af zodat Halloween zoals gepland kan doorgaan.

Geen zwaar werk maar er wordt toch een drankje onderweg voorzien, ook voor je papa of mama.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...