Living Music #cultuurschok

Op zaterdag 22 november om 20u vindt de vijfde editie van de Living Music huiskamerconcerten plaats. U kunt er letterlijk in de living genieten van drie knusse, akoestische sets. Binnen dit intimistisch concept wisselt Vzw Cultuurschok nieuw talent af met een gevestigde waarde.
De concertencyclus bestaat uit drie optredens verspreid over drie locaties in Astene. De deelnemers doorlopen dus de drie optredens op één avond. Er is ruim de tijd voor de nodige verplaatsingen. Uw startlocatie voor Living Music wordt enkele dagen vooraf per email medegedeeld. Altijd al gedroomd van een “Chambres d’amis” voor muziek? Wel, op zaterdag 22 november is het zover !Op voorhand inschrijven is verplicht, u kan online reserveren of telefonisch via 0499/19.02.23 (na de kantooruren)Programma

Vanessa MatthysVanessa Matthys (duo): Jazz

Hedendaagse jazz, een mix van traditionele standards en eigentijdse jazzcomposities, waarbij er ruimte is voor eigenzinnige interpretaties, improvisatie en speelplezier. Omringd door een internationaal gezelschap van topmuzikanten komt Vanessa’s stem volledig tot haar recht.

Luister hier alvast even naar Vanessa Matthys !
Foto Vanessa Matthys © J.P. Fack

Robin Cuvelier, Wadi Rum Orchestra: InstrumentaalRobin Cuvelier, Wadi Rum Orchestra
Luisterconcert in de stijl van Yann Tiersen (Amélie Poulain) en Gustavo Santaolalla (The Motorcycle Diaries, 21 grams,…). Laat u meeslepen in een ontroerend en beeldend muziekuniversum.Robin Cuvelier schrijft muziek voor theater en film. Hij bracht zijn debuut cd uit met lovende reacties op Radio 1 & Klara. Voor deze cd kon hij dan ook een indrukwekkende cast rond zich scharen; Tuur Florizoone (Aanrijding in Moscou), Nils De Caster (The Broken Circle Breakdown), Nik Phelps (Tom Waits) en ander Belgisch talent.Ter promotie van deze cd werd een live voorstelling uitgewerkt in kwartet vorm. Met instrumenten als charango, klassieke gitaar, ukulele, piano, harmonium, melodica, e.a. wordt een intense en fascinerende sfeer opgebouwd, soms melancholisch, soms uitbundig vrolijk. Robin vormt samen met Tine Vandenbussche – accordeon, Jef Scheepers – klarinet & contrabas en Marijn Thissen – altviool & zang het Wadi Rum OrchestraHier meer over Robin Cuvelier.

BossieBossie: Singer-songwriter

Maarten Van den Bossche is een muzikant en zanger uit Deinze. Zichzelf begeleidend op zowel akoestische als elektrische gitaar, laat Maarten korte fragmenten uit zijn muziek herhalen om een uitgebreide klank te bekomen. Voor de Living Music huiskamerconcerten gaat hij terug naar een intieme en rustige set van melodieuze nummers waarvan hij popelt om ze aan u te laten horen. Een balans tussen eerlijkheid en breekbaarheid.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...