Oxfam Wereldwinkel Deinze: Spaarkaart en ‘Verander: Sap voor sap’.

oxfam wereldwinkel Deinze
Op zaterdag 11 oktober (10 tot 16 uur) viert Oxfam de Wereldwinkeldag. Wie die dag een lege fruitsapverpakking van eender welk merk meebrengt naar de wereldwinkel, krijgt gratis een fles Oxfam-fruitsap van 1 liter (1verpakking per gezin). En iedereen kan er gratis het nieuwe fruitsap Guavashake proeven. Kiezen voor eerlijk sap is meer dan van fruitsapmerk veranderen.
Je helpt Oxfam om een wereldwijde verandering in gang te zetten. Tijdens de Week van de Fair Trade maakt Oxfam-Wereldwinkels iedereen ervan bewust dat de handelsketen van sinaasappel tot fruitsap vaak niet eerlijk verloopt. Drie gigantische bedrijven die sinaasappelen verwerken hebben alle macht in handen. Zij bepalen de voorwaarden en de prijzen waartegen de kleine boeren sinaasappelen moeten leveren. De omstandigheden waarin de boeren en de fabrieksarbeiders werken en leven, zijn daarbij niet hun grootste zorg.

Samen met de inruilactie lanceren we die dag ook onze spaarkaart. Per aankoopschijf van 10 euro krijg je een stempel op je spaarkaart. Zo kan je sparen voor een gratis product. Deze spaarkaarten zijn een jaar geldig. Lekkere producten van eerlijke handel en als goede klant nog een beloning krijgen… er is geen enkele reden meer om aan de Wereldwinkel voorbij te wandelen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...