Nieuwe looppiste opent op 10 oktober #acdeinze

De voorbije weken werd de looppiste in de Brielmeersen volledig vernieuwd. De vernieuwde piste wordt op vrijdag 10 oktober feestelijk geopend. Iedereen kan die dag ook komen meetrainen en ontdekken hoe boeiend en veelzijdig de atletiek is.

Atletiek piste

Van 18 u. tot 19.15 u. zullen alle clubtrainers van AC Deinze een ‘open training’ geven. Ook jij bent van harte welkom. Wie weet, ontdek je wel je verborgen talenten voor hordenlopen of kogelstoten… Om alles in goede banen te leiden vragen we dat iedereen reeds tien minuten voor het beginuur aanwezig is.
Tijdens de duur van de training staan een aantal verrassingen op het programma en na afloop zijn er voor alle deelnemers gratis frietjes.

Rond 19.30 u. wordt de piste officieel ‘ingelopen’ waarna het echte officiële gedeelte volgt met toespraken van Norbert De Mey (schepen van sport), Rita Van Kerrebroeck (voorzitter van Atletiekclub Deinze), en burgemeester Jan Vermeulen.

Vanaf 20.15 u. zal Beatpounce (formerly known as Brian) een dj-sessie geven, waarbij iedereen zijn of haar ‘dancing shoes’ kan aantrekken.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...