Pas nieuw aangelegd voetpad Karel Picquélaan wordt al weer opengebroken!

Wegenwerken - Karel Picquélaan

De uitbreiding van Deinze Koopcenter aan het begin van de Karel Picquélaan was al gekend van in 2011, nu blijkt dat er aan deze kant van de weg geen gasleiding aanwezig is. Ook de afvoeren die tegenwoordig verplicht zijn bij de aankoop van een nieuwbouw of verbouwing kunnen niet aangesloten worden op de huidige riolering. Alle gescheiden water en afvalwater komt terug in 1 riolering.

De riolering onder het pas nieuw aangelegde fiets- en voetpad blijkt 70 jaar oud. Ook de arbeiders die aan het werk zijn, vinden het doodzonde dat zij de pas aangelegde Karel Picquélaan weer moeten openbreken.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...