WTC Walter Godefroot sluit seizoen af in retro stijl…

Afgelopen zondag heeft WTC Walter Godefroot het seizoen afgesloten met een laatste gezamenlijke rit.

Clubkampioenen in retrostijl

Dit gebeurde niet zomaar in stijl, nee, dit gebeurde in RETRO-stijl…..Een ritje met alle wielertoeristen samen, heren én dames, aan een gezapig tempo en met de nodige interactie… Dat de “Godefrootjes” de wind in de zeilen hebben bewijst het aantal fietsende leden. Dit jaar kwamen niet minder dan 149 leden minstens één keer aan de start in thuisbasis De Ceder! Volgend jaar gaat de club een jubileumjaar tegemoet, het 10e jaar in hun bestaan. De huidige, roodkleurige uitrusting, zal vanaf volgend seizoen uit het Deinse straatbeeld verdwijnen en vervangen worden door een totaal andere modieuze outfit. Vandaar ook dat deze laatste rit in het teken stond van RETRO-kledij. Nadien werd er duchtig nagekaart op een uitgebreide afsluitende receptie!

Binnen de club zijn de kampioenen van dit seizoen dan ook gekend. Algemeen kampioen dit jaar is Jan Verkest die iedere week zowel op zaterdag als op zondag op de fiets zat en dus geen enkele fietsafspraak miste. Chapeau en proficiat! De zondagkampioen bij de Heren luistert naar de naam Christophe Cornelis en ook hij was iedere zondag – zonder te mankeren – op de afspraak. Bij de dames  gaat de titel 2014 naar Trui Cornelis. Een familieonderonsje dus! De kampioenen van WTC Walter Godefroot worden traditioneel gehuldigd en op het podium gezet op het jaarlijks afsluitend souper in de loop van de maand november.

Het zomerseizoen zit er dan wel op, maar er kan niet op de lauweren worden gerust. De club spitst zich de komende weken toe op hun mountainbikeorganisatie, de “VTT Walter Godefroot”, die dit jaar doorgaat op zaterdag 15 november. Er is voor elk wat wils met fietsmogelijkheden over 25, 40, 50 of zelfs 70 km. Er is bovendien nog een cyclo-rit over 50 km en in de namiddag kunnen ook de kinderen aan de slag voor een kids-VTT over 15 km. En als de weergoden mee willen hopen we om in zaal Ten Hove in Astene meer dan 1000 deelnemers te mogen verwelkomen,       dixit Johan De Weirdt.

Wie info wenst over de club of over de VTT Walter Godefroot van 15.11.2014 kan terecht op de website www.wtcwaltergodefroot.be of bij Willy Goeteyn via 0476/789880 of [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...