Fins ontbijt in Grammene

Het klikt gek maar je kan binnenkort een fins ontbijt ontdekken in Grammene. Tijdens de opendeurdag van Philippe Vercruysse op zondag 26 oktober kan je – allicht voor de velen onder ons – een echt fins ontbijt nuttigen. Trouwens in het fins zegt men niet ontbijt maar ‘aamiainen’.

Phillippe Vercruysse

Mensen die interesse hebben in een speksteenkachel van Philippe Vercruysse kunnen gratis naar jet fins tulikivi-ontbijt komen om alles over deze kachels te weten te komen. Aan de hand van een ontbijt waar de ontbijtkoeken worden gebakken in de kachel, laten ze zien dat er ook in gekookt kan worden.
Meer info over dit ontbijt, bezoek hun facebook pagina hier.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...