AFS zoekt gastgezinnen voor Tommaso en Hripsime in onze regio

Laat de droom van een buitenlandse student uitkomen

Eind januari komen de Italiaanse Tommaso Pepe en de Armeense Hripsime Vardanyan naar Vlaanderen om als vrijwilligers bij DVC Heilig Hart te werken. Tommaso is 26 en heeft al in Ierland, Engeland en de Verenigde Staten gewoond. Hij heeft literatuur gestudeerd en heeft als leerkracht Italiaans in Florida gewerkt. Hripsime is 22 en heeft in Gent klinische psychologie gestudeerd in 2013-2014. Haar grote passie is fotografie.

AFS gastgezinnen zijn wereldgezinnen. Ze helpen niet alleen om de droom van een AFS’er te laten uitkomen, ze krijgen bovendien de kans om in eigen land op wereldreis te gaan. Door een andere cultuur in huis te halen, ontdek je immers nieuwe dingen over je eigen cultuur.

Iedereen kan gastgezin worden, ongeacht de samenstelling van het gezin. Ook alleenstaanden of mensen wier kinderen misschien al het huis uit zijn, kunnen perfect gastouder worden. Wie deze unieke kans niet wil missen, kan zich aanmelden op www.afsvlaanderen.be/beleef. Een AFS-vrijwilliger komt vrijblijvend op bezoek en antwoordt op alle vragen. En dan kan het avontuur beginnen…

Meer info via [email protected] of op 015 79 50 10

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...