Delhaize Deluxe

Delhaize DeluxeZoals twee jaar geleden zal ook dit jaar de overgang van oud naar nieuw ondergronds kunnen gevierd worden. VZW Cultuurschok gaat opnieuw de ondergrondse parking van de grootste Belgische Delhaize-winkel in minder dan 5 uur ombouwen tot de meest catchy party in de streek. Op 31 december zal Delhaize Deluxe er opnieuw staan. Dit jaar wordt enorm geïnvesteerd in een volledig vernieuwde en stijlvol ingerichte loungeruimte met spectaculaire led-verlichting. Daarnaast wordt de fuif meer dan ooit een eerbetoon aan het handelsmerk van AD Delhaize Deinze: de winkelkwaliteit waaraan Geert Dewitte en Nadia Debonné een nieuwe dimensie hebben gegeven.

Het aanbod van gin-tonic in AD Delhaize trekken we door naar de loungebar! Voor wie honger heeft, is er in de vroege uurtjes zelfs een gratis ontbijtbuffet inbegrepen.

Omdat de parking relatief lage plafonds heeft, wordt de lichtshow deze keer doorgetrokken naar het horizontale gedeelte van de zaal. Maar de feestelijke overgang van oud naar nieuw wordt toch vooral een kleurrijk dansfeest met een grote diversiteit aan muziekgenres. DJ Enko keert dit jaar terug en mag Delhaize Deluxe openen met zijn opzwepende party-classics. Nadien verwelkomen we Frères Deluxe. Met hun krachtig mengsel van hiphop, rock, electro, house, dub & drum-‘n-bass in de tank scheuren ze je richting verleden, heden én toekomst. Ze zijn gekend van de kleinste cafés in hometown Gent tot de grootste festivals (I Love Techno, Werchter, Dour, Polé Polé) en de hipste clubs (Culture Club, Fuse, Silo, Red&Blue). Afsluiten doen we met DJ Walkie (resident DJ Café Den Appel in Leerne). Hij brengt ons terug naar de 90’s.

VVK = 17 € / ADK = 20€ – Verkooppunten: AD Delhaize Deinze, ESSO De Witte of via: www.cultuurschok.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...