Mobiliteit Deinze, Unizo ijvert voor transparante adviesraden

Op de gemeenteraad van donderdag jl werd het Masterplan Station unaniem goedgekeurd. Het deel mobiliteit werd weggelaten.

Unizo Deinze reageert tevreden op de gang van zaken. Voorzitter De Ruyck die de kat de bel aanbond: “De hele mobiliteitsproblematiek van Deinze moet in haar geheel bekeken worden, niet site per site. Er moet rekening gehouden met bestaande en toekomstige ontwikkelingen. We kijken dan ook uit naar het langverwachte voorstel dat nu in januari zal voorgelegd worden”.

Unizo ijvert al lang voor meer transparantie in adviesraden e.d. Dat geen enkele afgevaardigde uit de handel of industrie deel mag nemen aan de verkeerscommissie vindt men niet kunnen.

Unizo Deinze benadrukt nogmaals positief te staan tov van veranderingen die de bereikbaarheid, leefbaarheid en aantrekkelijkheid van de stadskern kunnen bevorderen, dit moet wel in overleg gebeuren met alle actoren.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...