Gaversesteenweg één weekend afgesloten voor asfalteringswerken

Van vrijdagavond 7 tot maandagmorgen 10 november gaat de Gaversesteenweg dicht voor asfalteringswerken. De bestaande omleiding geldt één weekend in beide richtingen. De aannemer werkt 24u op 24u om de asfalteringswerken zo snel mogelijk af te werken. Van 10 november tot het einde van de werken (eind november) geldt dezelfde verkeerssituatie en omleiding als nu.

Eén weekend asfalteringswerken

Op vrijdagavond 7 november om 19u wordt de Gaversesteenweg afgesloten. Ook de heraangelegde zones in de Volhardingslaan, de Driesstraat en de Oudenaardsesteenweg worden meegenomen. Eerst wordt de bestaande asfaltverharding afgefreesd. Op zaterdag en zondag wordt een nieuwe onder- en toplaag in asfalt aangelegd. Ten laatste maandagmorgen 10 november voor de ochtendspits gaat de werfzone terug open voor verkeer. Bij slecht weer worden deze werken uitgesteld.

Van vrijdagavond tot ten laatste maandagmorgen voor de ochtendspits moet het verkeer in beide richtingen de bestaande omleiding volgen. Een kaartje van de omleiding vindt u op www.wegenenverkeer.be/N35Deinze.

Afwerking Gaversesteenweg

Vanaf maandag 10 november werkt de aannemer de werfzone verder af. Alle verkeerslichten worden geïnstalleerd en de markeringen worden aangebracht. Tijdens deze werken zal dezelfde verkeerssituatie gelden als nu: verkeer van E17 naar N43 blijft mogelijk, verkeer richting E17 volgt de omleiding. Het einde van de werken is gepland voor eind november. DO

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...