Individuele Belgische kampioenschappen Rope Skipping

The Handles Deinze

Op zondag 16 november neemt RSC The Handles vzw deel aan de Individuele Belgische kampioenschappen Rope Skipping te Oostende. 3 skippers zullen de kleuren The Handles verdedigen. Jodi Devolder en Liese Bouvijn wisten zich bij de vrouwen te selecteren via het provinciaal kampioenschap. Tim Vandewalle doet zijn uiterste best om bij de mannen een zo goed mogelijk resultaat te halen na zijn selectie op het PK. De 10 beste skippers op het PK mogen telkens naar het Belgisch kampioenschap.

Jammer genoeg vielen Joyce Devolder en Rogier De Boever uit door een blessure waardoor zij hun fel bevochten selectieplaats uit handen moesten geven.

Het is de start van een trio van wedstrijden. Na de Belgische kampioenschappen verdedigt een team van RSC The Handles hun Belgische titel in de minidemowedstrijd op zaterdag 22 november in Blankenberge. Op zaterdag 29 november springen ze iets verder van huis en hopen ze hoog te scoren in de Europese show contest in Graz, Oostenrijk.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...