Zondag 16 november Veldloop Deinze #acdeinze

Het nieuwe atletiekseizoen staat voor de deur en dus is het tijd om ons volop voor te bereiden op de jaarlijkse veldloop ‘Grote Prijs Stad Deinze’ door AC Deinze. In de voorbije 2 jaren kwamen meer dan 1500 atleten en atletes naar de Brielmeersen afgezakt voor deze Veldloop Deinze.

AC Deinze

De aantrekkingskracht van de zeer gevarieerde omloop, die ongewijzigd is gebleven, zal beslist ook nu weer voor sensatie zorgen. Alles begint al om 11.15h met een G-loop (voor atleten met een handicap) en eindigt met de wedstrijd voor seniors mannen, die van start gaan even voor 16.00h.

Via onderstaande link kan je het volledige uurschema en het parcours bekijken. De prijsuitreiking gaat naar jaarlijkse gewoonte door in het Vrij Technisch Instituut, Leon Declercqstraat, 9800 Deinze. De toegangsprijs bedraagt 5,- euro.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...