KadoDagen van Oxfam Wereldwinkel Deinze

in het Brielpaviljoen (ing. Domein Brielmeersen), Lucien Matthyslaan Deinze-Centrum op vrijdag 5 december van 19.00 tot 23.00 uur, zaterdag 6 december van 10.00 tot 19.00 uur en zondag 7 december van 10.00 tot 17.00 uur.

KadoDagen van Oxfam Wereldwinkel Deinze

Op zoek naar originele geschenken voor 2014?
Een verrassend aanbod artisanaat wacht op u – exotisch én fairtrade en toch in alle prijsklassen – o.a. juwelen, sjaals, lederwaren, decoratie, speelgoed, wenskaarten, agenda’s, kalenders, kaarsen, verzorgingsproducten,.… Ontdek ook het steeds aangroeiend gamma van (h)eerlijke voedingswaren en dranken : wijnen, sauzen, kruiden, fruitsappen, pralines, koffie , thee, fruit, noten, koekjes,….
En… gezellig bijpraten in onze fairtrade-bar.

Kom zeker eens rondneuzen. Er is voor elk wat wils! Welkom!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...