Opendeurdag bij Galerie Wivina Ockier

Sinds september kan men in de Gentstraat terecht om de werken van Wivina Ockier te bekijken. In haar teken-en schilderwerk wordt de wereld van het kind in beeld gebracht. Bekijk komende zaterdag 27 december van 14 tot 17u op haar opendeurdag en eindejaarsdrink haar verschillende werken.

Wivina schildert beelden uit ons collectieve geheugen en toch heeft iedereen de indruk dat het zijn eigen unieke herinnering is. Meestal wordt een stille ruimte gevuld door de ontwapenende aanwezigheid van een klein figuurtje. Ze zoekt naar de juiste penseeltoets om de breekbaarheid die ze ervaart weer te geven.

Galerie Wivina Ockier

Wie haar werken wilt bekijken kan terecht op haar website http://www.wivinaockier.be/ of is zeker welkom om een bezoekje te brengen in de Gentstraat 39 in Deinze. Opendeurdagen op 20 en 27 september van 14u tot 17u.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...