Ophef in VBS Zeveren de Sint wordt met loeiende sirenes naar school gebracht!

IMG_0402 VBS Zeveren Ive Steyaert Deinze

Al meer dan een week overnachtte de Snurkpiet in de basisschool van Zeveren. Daarbij werd hij letterlijk in de watten gelegd door de kleuters, leerlingen en hun juffen. Op donderdagmorgen 4 december volgde  voor de Snurkpiet het grote weerzien met de Sint. Dit verliep niet zonder slag  of stoot. Op het uur van afspraak was er geen Sint te zien. De tijd  verstreek, de Sint liet letterlijk op zich wachten. Iedereen werd ongerust, er klopte iets niet. Eén van de juffen belde dan maar naar het politiekantoor. Ze kreeg een vriendelijke agente aan de lijn. Spoedig volgde goed nieuws want in het politiekantoor zat er iemand te wachten. Die iemand was verdwaald en zijn knecht kwijt… : de Sint! De politieagente aarzelde niet, trommelde een collega op en samen brachten ze de Sint met  loeiende sirenes naar ’t Schooltje in Zeveren. Daar werd de Sint herenigd met de Snurkpiet, dit tot groot jolijt van de  kinderen en leerkrachten. Een voormiddag vol festiviteiten volgde. Er werd gedanst  en gefeest!  Zelfs de kranige Sint waagde zich op de dansvloer…

Bekijk het volledige album van Ive Steyaert hier

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...