Radio Tequila Top 1018

Tussen Kerstdag en Nieuwjaar haalt Radio Tequila de traditionele Top 1000 weer boven. Het verhaal van deze lijst begon in 1988, toen was er in Nederland een radiostation dat een lijst had met 1000 nummers, maar bij Tequila voegden ze daar meteen een nummer aan toe: de Top 1001 was geboren.

Radio-Tequila-Foto-Martin-De-BaerdemaekerFoto: Martin De Baerdemaeker

In die tijd bestond het Internet niet, dus was het een hele inspanning om een dergelijke lijst samen te stellen. Muziekboeken en veel hitparades waren toen de bron. Jaar na jaar hadden ze hun “mega-hitparade” en in die lange rij was de Top 1017 de laatste. Dit jaar nemen ze de draad weer op en daarom presenteren ze tussen Tweede Kerstdag en Oudejaarsdag de Top 1018.

De Top 1018 biedt ook nu weer de beste platen uit meer dan 50 jaar populaire muziek, kortweg ‘popmuziek’. Je herkent er alle superhits van meer dan een halve eeuw ver. De muziekkenners onder jullie zingen ze allemaal vlot mee. Enerzijds vind je de grote klassiekers terug, zoals The Beatles, The Rolling Stones, Elvis Presley… maar daarnaast wordt de lijst ook elk jaar geactualiseerd. Zo vinden we nu ook Pharrell Williams (Happy), Dotan (Home), Avicii en Stromae in de lijst.

Je merkt het, de Top 1018 wordt weer een niet te missen evenement op je lokale radio Tequila. De Top 1018 start op vrijdag 26 december om 15 u. en loopt tot woensdag 31 december om 18 u. (elke dag van 8 u. ’s morgens tot 22 u. ’s avonds)

Bezoek ook de website van Radio Tequila

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...