Vintage hip? P & Carreau-Line slaan de handen in elkaar

Terug een nieuwe zaak in Deinze, deze keer geen horeca gelegenheid maar een echt ontwerp en restauratie atelier!

​Carreau-Line

Caroline​ van den Berghe uit Deinze is interieurarchitecte, specialisatie in jaren ’30 interieurs en maakt ontwerpen van interieurs en meubels. Ze coördineert ook werven van techniek tot afwerking. Dit alles onder het bureau Carreau-Line. Haar vriend Paris Vandendriessche heeft een KMO, P-line genaamd, waar metaalwerken en restauratieactiviteiten plaats vinden. Ze hebben de handen in elkaar geslagen om hun klanten te ontvangen, voor de gemeenschappelijke keukenactiviteit openden ze zopas een nieuwe toonzaal.

Een ontwerp- en restauratie atelier met een passie voor architectuur in al zijn vormen. Karakter, sfeer en de ziel van bouwparels dragen ze hoog in het vaandel, en dit niet alleen in hun tekeningen maar ook in de praktijk. Startende met deze visie belandden ze gaandeweg in onze hoofdactiviteiten: jaren ’30 interieurs, met een specialisatie in Cubex keukens.

Een zoektocht naar oplossingen en materialen om een woning uit 1936 in ere te herstellen mondde uit in een passie voor jaren ‘30 panden en hun interieurs. Ondertussen is het niet enkel bij ontwerpen gebleven en restaureren ze ook originele Cubex meubelen in hun atelier. Ze gaven reeds talrijke modernistische ruimtes een nieuwe invulling met respect voor authentieke elementen en oorspronkelijk karakter zonder aan hedendaags comfort in te boeten.

Op zaterdag 20 december is iedereen welkom in de Gentpoortstraat 20 (bus1) in Deinze tussen 10u en 18u om te genieten van de sfeer uit de jaren 30. De toonzaal is vooral open op afspraak of om spullen van hun webwinkel op te halen.

Bekijk hun webwinkel hier meer info vind je ook terug op hun algemene website.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...