Wandelen voor solidariteit in Deinze

Op maandag 15 december hielden 50 mensen een solidariteitswandeling door Deinze.

wandelen voor solidariteit

De regeringsmaatregelen treffen veel mensen, maar vooral gewone mensen krijgen de hardste klappen.Met hun wandeling wilden ze tonen wat de regeringsmaatregelen betekenen voor de gewone man/vrouw in Deinze. Ze maakten een korte wandeling langs plaatsen waar gewone mensen zwaar getroffen worden. Ze wandelden o.a. langs een kinderopvang, het OCMW, een school, het CLB, … . en toonden daar met een symbolisch gebaar hun meeleven.

Op verschillende ‘getroffen’ plaatsen werden de wandelaars met sympathie ontvangen. Over alle politieke, syndicale en ideologische verschillen heen toonden ze dat ze blijven ijveren voor een warme en eerlijke maatschappij. De aanwezigheid van jong en oud was hartverwarmend.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...