Vlajo Mini-onderneming 7@WORK van Leiepoort Campus Sint-Vincentius Deinze

7@WORK, een Vlajo Mini-onderneming van de school Leiepoort Campus Sint-Vincentius Deinze. Biedt een algemene dienstverlening aan van: Bediening op recepties,(personeels- en andere feestjes, babyborrels…), stocktelling, flyeren,…

7@WORK Deinze

Iedereen kan en mag beroep op hen doen. Elke aanvraag voor een opdracht kan geheel vrijblijvend besproken worden. Hun aanbod zal geheel aangepast worden aan de wensen van de opdrachtgever.

De prijs de grootste troef. Deze bedraagt slechts €8,00/persoon/uur. Vanaf een straal van 5 km vanaf de school wordt €0,30/km aangerekend.

Na elke afgewerkte opdracht, ontvangt men een onkostennota. Dit is 100% wettelijk, in regel met de huidige fiscale regelgeving en wordt gelijkgesteld met een factuur. Hierop wordt geen btw verrekend. Betalingen gebeuren via overschrijving.

Om de kwaliteit van hun onderneming te garanderen worden ze ook bijgestaan door een team van ervaren personen. Waaronder onze 2 leercoaches (leerkrachten van onze school), een droomcoach (zaakvoerder uit het bedrijfsleven) en een coördinator van Vlajo, die ons professioneel begeleiden doorheen het hele schooljaar.

Je kan hen bereiken via [email protected] of bezoek hun Facebook pagina voor meer info.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...