Terug een hippe zaak in Deinze, Bar Tipic

Tipic Deinze

Sinds vrijdag is er iets nieuw in Deinze en wij waren er ook, het zal voor velen een bezoekje waard zijn. Tipic, een hippe bar op de markt in Deinze.
We konden het niet laten om op de openingsavond reeds langs te gaan om de leuke sfeer van deze toch wel hippe zaak op te snuiven. Wie lust nu niet een lekkere cocktail of een lekkere Gin.

Uitbater Jeremy heeft de laatste weken met zijn team tot in de late uurtjes gezwoegd om hun toffe bar op tijd klaar te hebben op de openingsavond. Het resultaat mag gezien zijn, van het vroegere interieur van de broodjeszaak die in het pand gevestigd was is niks meer te zien. Het is een leuke stijlvolle bar geworden met een leuke gezellige sfeer.

Voor velen zal de uitgebreide kaart een ware ontdekking zijn, vooral de Gin drinkers zullen hun gading vinden in het zeer ruime aanbod, meer dan 56(!) soorten Gin kunnen er genuttigd worden. Niet enkel Gin maar ook andere cocktails kan Jeremy de baas. Wij zagen reeds de cocktail kunsten van Jeremy op de openingsavond en zijn nu reeds overtuigd van zijn kunnen.

Tipic kan je vinden op de Markt 105 te Deinze

Alle dagen vanaf 16u open tot … op woensdag vanaf 9u s’morgens en op dinsdag gesloten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...