Walter Baele in 16-18 #brielpoort

Walter Baele 16-18Op vrijdagavond 23 januari 2015 organiseert vtbKultuur Deinze in samenwerking met de Stad Deinze en Radio Tequila de avant première van de nieuwste show van Walter Baele. Wacht niet op de eindejaarsconférences. Vanaf nu is er de uniekevolgendejaarsconférence van Walter Baele!

Daarin vertelt hij nu al wat er zal gebeuren in 2016 tot en met 2018. Over nieuwe trends, de evoluties in 3D-printen, uitburgeringscursussen, de doorbraak van de Speedy Pass of de Tweede Wereldoorlog die overgedaan moet worden wegens procedurefouten. En wat gebeurt er met Elio di Rupo? Of Koning Filip? Neemt de vorst een sabbatjaar?

16-18 is een show zijn tijd ver vooruit, met nieuwe en bekende typetjes en spraakmakende imitaties.

Walter Baele staat al ruim 25 jaar op de planken als meester imitator. Met zijn mimiek en timing creëert de man van 1001 typetjes in enkele seconden tijd een nieuwe fantasiewereld. Wekelijks schittert hij tegen de sterren op in het gelijknamige televisieprogramma.

Wie er de vorige keer bij was, in november 2012, herinnert zich ongetwijfeld de schitterende avond met de vorige show van Walter Baele! Afspraak op vrijdag 23 januari 2015 om 20.30 uur in de Brielpoort in Deinze.

Meer info hier

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...