Goestingen terug een prachtig programma van Radio Tequila

Geert Walgraeve presenteert opnieuw zijn eigen programma op Radio Tequila. ‘Goestingen’ wordt elke derde dinsdag van de maand uitgezonden op radio Tequila en laat bekende Deinzenaars aan het woord.

In de beginjaren van Radio Tequila had Geert reeds een eigen programma. Zoals het altijd kriebelt bij Geert was de goesting er om terug een programma te presenteren op Radio Tequila, de vraag werd trouwens ook gesteld door radio Tequila.

Radio tequila goestingen Martin De Baerdemaeker

De eerste uitzending was met Boudewijn Vergeyelen van de Crazy Pub aan het station in Deinze. Voor de volgende aflevering werden terug een paar bekende koppen uit Deinze gevonden om terug een sfeervolle uitzending te maken.
In de volgende afleveringen komen Martin De Baerdemaeker, John Lammertijn en burgemeester Jan Vermeulen aan bod. De uitzending van 16 december zal compleet anders zijn dan met Boudewijn. Martin zal liedjes plakken op de rotondes van zijn leven. Het gaat niet over de foto’s en films van Martin, maar over de kleine en grote kantjes van zijn leven, de rozen en de dorens… Iedereen kan live naar de studio’s komen, of luisteren (rechtstreeks of via livestream)

Dinsdag 16 december, van 20.00 tot 22.00
Volg deze link en beluister radio Tequila via livestream

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...