Winterse natuurwandeling in Zeveren

Op zondag 28 december organiseert VELT-Leieland volgende  activiteit die voor iedereen toegankelijk is:

VELT natuurwandeling Deinze

Op zondag 28 december verkent VELT de natuur in winterslaap. Natuurgids Koen Bilcke zal jullie begeleiden langs dit mooie natuurgebied. Hij zal jullie onder meer vertellen wat er gebeurt met het beheer van dit natuurgbied in de winter.  De wandeling duurt ongeveer  twee uur, de afstand is beperkt tot een vijftal kilometer. Nodig: stevige wandelschoenen. Het traject is toegankelijk voor buggy’s of rolstoelen. Deelnemen is gratis.

Afspraak: 28 december om 14u ter hoogte van de kerk van Zeveren.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...