Driespoort Shopping Deinze zoekt mensen met goesting om te werken.

De vele duizenden passanten hebben het de afgelopen weken zeker al opgemerkt: Driespoort Shopping Deinze heeft de start van het nieuwe jaar niet gemist!
Weer of geen weer, de aannemers hebben op enkele dagen tijd goed verder gewerkt aan de bouw van complex A en B van Driespoort Shopping Deinze.

driespoort-arbeiders‘2015 wordt een positief jaar, meent projectontwikkelaar Hendrik De Keukeleire van NV De Kortrijkse Toren. Samen met het stadsbestuur en de administratie en vele sympathisanten zijn we volop aan het bouwen aan de toekomst. De bouwwerken zitten, dank zij de enorme inzet van de bouwaannemers, op schema. Complex A en B zullen we gelijktijdig afwerken tegen midden april 2015 en ook het grootste deel van de parking (300 parkeerplaatsen) zal er tegen dan liggen.

De timing van de afwerking is in eerste instantie gericht op Albert Heijn, die tegen midden april in complex A de deuren wil openen. Eind volgende week starten ze hun wervingscommunicatie op’.
De contacten met de andere retailers lopen volop en zullen in overleg gecommuniceerd worden. ‘Een vaak gestelde problematiek die door de retailers nu reeds aangekaart wordt, is het vinden van geschikt personeel’, zegt communicatie verantwoordelijke Yannic Demeyer. ‘Daarom willen we vanuit Driespoort Shopping Deinze actie ondernemen en nu reeds een Driespoort Vacature Database opstarten. Deze actie ligt geheel in de lijn van het meedenken en ondersteunen van de toekomstige retailers.

Driespoort Shopping Deinze wil duurzaam ondernemen. Niet alleen is de innovatieve en ecologische bouwstijl gericht op maximaal rendement en kwalitatieve beleving, ook acties gericht op het ondernemen zelf – zoals werving – worden ondersteund’.

Mensen die geïnteresseerd zijn om in de toekomst te werken in retail (diverse sectoren) op deze site, kunnen hun gemotiveerd schrijven + CV insturen op [email protected]. Alle inzendingen worden uiteraard met discretie behandeld en zullen worden opgeslagen in de Driespoort Vacature Database. De gegevens worden enkel doorgegeven aan de Driespoort Shopping Deinze retail.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...