Eerste Afterwork Party Concept te Deinze #souplex

Op donderdag 22 januari 2015 is het zover. In zaal Souplex gaat dan het eerste “Afterwork Party Concept” door. Wil je met collega’s, klanten of leveranciers te Deinze even stoom afblazen na de eerste werkweken van het jaar? En toch fris en monter op post zijn op vrijdag? Of gewoon onder vrienden even de beentjes losgooien?

Souplex

Om 18u00 openen ze daar de deuren.

Reserveren is aan te raden, want de plaatsen zijn beperkt. Tussen 18u30 en 20u30 zorgt Very Food voor tapas en een lekker pastabuffet. DJ’s Vince & Chris gaan de uitdaging aan om de zaal stevig uit zijn dak te laten gaan. Om 01u worden de deuren gesloten, zodat iedereen naar huis kan zodat er vrijdag opnieuw gewerkt kan worden.

Een sta-tafel  kan reeds voor €80 (incl. btw) gereserveerd worden. Daarvoor krijg je een tapasbord, het pastabuffet voor vier personen en een fles Prosecco “Progettidivini” of 3 flessen Omer (75 cl/fles).

Bijbestellen (op voorhand of ter plaatse) kan aan de volgende tarieven: Tapasbord:€15 – Pastabuffet (pp): €10 – Fles Prosecco: €25 – Fles Omer (75cl): €8

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...