Ons voorbeeld gentblogt.be stopt ermee. #gentblogt

Je kent het wel, je bent als inwijkeling in een nieuwe regio belandt, of zoals ik, kom je uit een buurgemeente en je wilt je nieuwe regio nog beter leren kennen. Wat doe je dan, info zoeken en zoeken… tot je niets vindt. Dan start je zelf maar iets omdat je dat wijs vindt.

Gent blogt

Dat was allicht ook het idee achter gentblogt.be de populairste stadsblog uit Gent. 10 jaar zullen ze worden en niet meer. Geen idee wat de echte reden achter de stopzetting is, maar met een pak medewerkers zetten ze op 15 februari een punt achter hun succesvolle stadsblog. Volgens de info op hun site houden ze de eer aan zichzelf. Met twitter en Facebook kan iedereen tegenwoordig info delen. Vooral met Facebook kunnen eenvoudig pagina’s aangemaakt worden waar allerlei info kan verspreid worden.

Voor vele gentenaars is gentblogt.be een prachtig initiatief dat ermee ophoudt te bestaan, dagelijks veel eigen geschreven berichtgevingen over optredens, cultuur, musea en andere zaken. Ze brachten een positieve berichtgeving over hun Stad.

Dat is ook iets dat wij brengen en nog meer zullen brengen. We willen de mooie dingen uit onze regio nog meer naar voor brengen, de onbekende prachtige plekjes tonen uit onze regio (http://instagram.com/deinzeonline), en meer inzetten op aparte leuke reportages. Maar daar kruipt tijd in, veel tijd. Niet altijd gemakkelijk om dit te combineren met een fulltime job, maar de passie voor onze regio duwt ons voorlopig er nog altijd door. En julli reacties en/of likes natuurlijk 😉

Wij wensen de medewerkers van gentblogt.be alle succes met hun nieuwe hobby projecten en bedanken hen voor de vele tijd die ze in hun project gestoken hebben!

http://www.gentblogt.be/2015/01/15/gentblogt-wordt-voor-altijd-tien-jaar

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...