N-VA Deinze bezorgt Mobiliteitsvisie aan Minister Ben Weyts

Op 15 januari trok een delegatie van N-VA Deinze naar de Vlaamse minister van Mobiliteit Ben Weyts. Gewapend met de N-VA-visie op de Deinse mobiliteit vroegen ze aandacht voor de mobiliteitsproblematiek in Deinze.

NVA Deinze mobiliteitOp de foto vlnr: Peter Broeren (voorzitter N-VA Deinze) – Ben Weyts (minister mobiliteit) – Eric De Neve (secretaris) – Ronny Vermeulen (voorzitter werkgroep mobiliteit)

‘N-VA Deinze is van mening dat de inwoners recht hebben op vlot en veilig verkeer binnen onze stad. Er zijn concrete oplossingen nodig op korte en lange termijn,’ zegt voorzitter Peter Broeren. ‘Dat hebben we uitgewerkt in een visie. Alle leden van onze werkgroep ‘mobiliteit’ hebben hier hard aan meegewerkt. Die mobiliteitsvisie hebben we nu ook aan de minister kenbaar kunnen maken.’

‘Het vorige Mobiliteitsplan van de Stad Deinze is nooit uitgevoerd ondanks dure studies en het huidige plan blijft voorlopig nog uit. Vlaanderen kan zelf niet verder werken aan de streefbeeldstudie van de gewestwegen omdat het mobiliteitsplan van Deinze op zich laat wachten. Het is zeer jammer dat er zoveel tijd verloren gaat. Ondertussen staan we letterlijk en figuurlijk stil in Deinze,’ aldus Broeren.

Ook de problematiek van de Gaversesteenweg, waar de bewoners al meer dan 10 jaar in onzekerheid leven door aangekondigde onteigeningen, werd aangekaart bij de minister.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...