Jan Ceulemans gaat het doen bij onze ploeg KMSK Deinze, de ex-speler en coach van Club Brugge en ex coach van Westerlo gaat de ontslagen Yves van Borm opvolgen. Het kan niet anders dan dat we volgend jaar terug in 2de klasse meedraaien, met 12 punten achterstand op Koksijde lijkt de kampioenstitel met zo’n trainer binnen handbereik.

Jan Ceulemans - YouTubeJan Ceulemans – YouTube

Ceulemans zat zonder job nadat hij stopte bij derde klasser Cappellen. Eendracht Aalst werd destijds naar eerste klasse en naar Europees voetbal geleid. Ingelmunster bezorgde hij ook nog de kampioenstitel in derde klasse. Deinze staat momenteel tweede in de rangschikking met 12 punten achterstand op Koksijde, we duimen natuurlijk met z’n allen!

Ceulemans nieuwe Trainer KMSK from Martin De Baerdemaeker on Vimeo.

Delen op: