Nu zondag nieuwjaarsreceptie voor alle Deinzenaars

Het stadsbestuur van Deinze trakteert ook dit jaar zijn inwoners op een feestelijke nieuwjaarsreceptie. Dit is de ideale gelegenheid om elkaar een gelukkig en gezond jaar te wensen. Op zondag 4 januari tussen 11 en 13 uur onder de stadsluifel op de Markt zullen verscheidene streekproducenten hartige en zoete hapjes aanbieden. Ook hartverwarmende dranken voor groot en klein zullen te koop worden aangeboden.

DSC_3005_nieuwjaarsdrink-Deinze-2014

Bovendien kan je op 4 januari met het hele gezin voor de laatste keer schaatsen op de ijspiste op het Sint-Poppoplein. De ijspiste zal die dag open zijn tot 17.30 u. Tot slot kan je ook nog shoppen op zondag, want de winkeliers heten je die dag eveneens van harte welkom.

DSC_3002_nieuwjaarsdrink-Deinze-2014

Kortom: een ideale en dus niet te missen kans om gezellig samenzijn, lekker proeven en fijn shoppen met elkaar te combineren!

Info: Deinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...