Prachtige nieuwjaarsreceptie op de markt

Het was het ideale weer voor de vierde nieuwjaarsreceptie van Stad Deinze, deze ging nu door op de markt aan de stadshal. Vorig jaar ging deze nog door op het Sint-Poppoplein, door de ijspiste die daar nu staat werd de nieuwjaarsreceptie aan de stadshal gehouden. Stad Deinze pakte de eerste keer uit met een heus winterevenement op het Sint-Poppoplein, de schaatspiste lokte meer dan 6000 bezoekers.

DSC_9672 Deinze Nieuwsjaarsreceptie 2015

De nieuwjaarsreceptie was de ideale gelegenheid om elkaar een gelukkig en gezond jaar te wensen. Een gezellige drukte was het, met heel veel mensen die stonden te genieten van de lekkere streekgerechten. de hartige en zoetige hapjes werden gesmaakt door jong en oud. Een mooi en prachtig evenement van stad Deinze voor het begin van het jaar! De korte speech van onze burgemeester werd gesmaakt, wij konden maar 1 ding er uit afleiden “Kom buiten en toon dat je stad leeft!”

Meer foto’s hier in ons Facebook album

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...