Unizo nieuwjaarsreceptie bij Garage De Prins

Op vrijdagavond 9 januari vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Unizo Deinze en Zulte plaats bij Garage De Prins te Machelen. Het was de eerst keer dat de besturen van Unizo Deinze en Zulte de handen in elkaar geslagen  hebben om dit jaarlijks event te organiseren.

unizoreceptie2015

Bert Verbauwhede van Unizo Zulte : ‘ieder jaar organiseren de beide besturen elk afzonderlijk in hun eigen gemeente de nieuwjaarsreceptie. Door de beide recepties samen te laten vallen, hebben we zo een groter aantal mensen bereikt én lag de netwerkwaarde hoger.’

‘Inderdaad, het was een uitgelezen kans om op één avond met zo een grote groep zelfstandigen uit de regio kennis te maken en hen in onze vernieuwde toonzaal te mogen ontvangen’ vertelt Savin Vandenbroeke van Garage De Prins.

Gastspreker was niemand minder dan de voorzitter van Unizo Nationaal: Karel Vaneetvelt. Hij bejubelde nadien de samenwerking tussen de verschillende Unizo-besturen: ‘dit werkt versterkend en is steeds een win/win situatie voor beide besturen, de aanwezigen én voor de gastheer.’

‘Met bijna 450 aanwezigen kunnen we over een terecht succes spreken’, zo zegt Kristof Torck, bestuurslid van Unizo Deinze, ‘op naar de volgende editie… wie weet, terug samen met Zulte ?’ (Lacht).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...