Bochtverbredingswerken Afleidingskanaal van de Leie -omleiding aan Vaart Links in Deinze nog tot eind maart

Waterwegbeheerder Waterwegen en Zeekanaal NV werkt aan het Afleidingskanaal van de Leie in Deinze. In het kader van het Europees gesubsidieerde project Seine-Schelde wordt de vaarweg aangepast aan de komst van grotere schepen. Voor Deinze betekent dit dat er enkele bochten moeten worden verbreed. De aannemer van Waterwegen en Zeekanaal NV is daar nu mee bezig. De werkzaamheden verlopen zoals gepland maar de wegomlegging zal langer van kracht zijn dan oorspronkelijk aangekondigd. Om veiligheidsredenen geldt ook eenrichtingsverkeer in de Lange akkerstraat.

Vaart Deinze detail 1

Werkzaamheden op grondgebied Deinze
De omlegging tussen Weg naar de Vaart en de Meulebroeckstraat is verlengd. Vaart Links blijft nog tot eind maart 2015 volledig afgesloten voor alle verkeer tussen Weg naar de Vaart en de Meulebroeckstraat. Doorgaand verkeer tussen Nevele en Deinze volgt een plaatselijke omlegging. In de Lange Akkerstraat geldt eenrichtingsverkeer omdat de straat te smal is om wagens veilig te laten kruisen. Enkel wie richting Nevele rijdt, mag door. Zonder onvoorziene omstandigheden is Vaart Links vanaf april opnieuw open.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...