Nieuwe groenten en fruitwinkel bij Sandra

Terug een prachtzaak erbij in Deinze, Groenten en fruit bij Sandra vanaf vandaag open voor iedereen. De keuze van het assortiment is gericht op Mediterraanse producten, op die manier willen ze een beetje warme zon bij de mensen brengen (groenten en fruit, kruiden, olijven, olijfolie, pasta, wijn).

Groenten en fruitwinkel bij Sandra 001

Je kan deze nieuwe winkel terug vinden in de Gaversesteenweg 25 in Deinze (schuinover Taormina achter het station). Sandra afkomstig uit Petegem heeft bewust gekozen voor deze locatie omdat er ruime parkeermogelijkheden zijn.

Sandra: “Ik heb gekozen voor deze locatie omwille van de grote parking van het station achteraan de winkel. Mijn uren zijn geschikt voor alle mensen die laat naar huis komen met de trein om hen nog de mogelijkheid te geven langs te komen.”

Wij wensen Sandra alvast veel succes!

Meer info kan je terugvinden op haar Facebookpagina.

Openingsuren:
Maandag – dinsdag – woensdag van 6u tot 12u30 en van 13u30 tot 20u
Donderdag gesloten
Vrijdag van 6u tot 12u30 en van 13u30 tot 21u
Zaterdag – zondag van 8u tot 20u

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...