Stadsderby FC Leiejongens Deinze tegen FC Corgas Deinze

’t Stad is van ons… ’t zal wel zijn… ’t zal wel zijn… Met deze zinsnede besloten Sebastian en Tim van FC Corgas Deinze deze fantastische match. Beide ploegen speelden een thuismatch omdat deze ploegen hier hun thuismatchen spelen. Voor de gelegenheid was het plein zo goed en zo kwaad als het kon voorbereid om deze stadsderby optimaal te laten verlopen. FC Leiejongens kwamen op voorsprong en bij de rust stond het 1 – 0. Tijdens de 2de helft werd er nog stevig “gebikkeld” om deze belangrijke match binnen te halen. Toch was het FC Corgas dat met Levi Gevaert (2X) en Sebastian Tack (1X uit strafschop) deze wedstrijd kon winnen. De uitslag werd 3-1 voor FC Corgas Deinze. Louis Bruyneel hield de 0 van het scorebord door zeer vroeg in de wedstrijd te scoren voor FC Leiejongens Deinze.
Zo wordt een stap voorwaarts gezet richting eindwinnaar, het beloven nog spannende weken te worden…
Info: MDC Meigem