‘Zit er een Picasso in je vingers? – Workshop voor kinderen tussen 7 en 12 jaar

Om een eigen schilderij te maken heb je je handen nodig. Die heb je wellicht bij. Maar heb je een penseel en verf mee? Nee? Geen nood, die leren we je maken. Met natuurlijk materiaal. Daarna gaan we aan de slag met een verhaal en een opdracht uit het boek ‘Dat kan een aap schilderen maar kan jij ook een aap schilderen?’. Onze keuze viel op Picasso, één van de creatiefste kunstenaars die er ooit geleefd heeft. Hij werd onder meer bekend door in één en hetzelfde schilderij een gezicht zowel van de voorkant als de zijkant te laten zien. Klinkt gek maar wij gaan nog een stapje verder. En wie weet zit er ook een Picasso in jouw vingers.

dateenaapkanschilderen

Voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Woensdag 18 februari om 15h00. Duur: 1,5 uur. Maximaal 20 deelnemers. 7 euro per kind voor materiaal, drankje inbegrepen. Schort mee brengen of kledij aandoen die vuil mag worden. Inschrijven via [email protected]
Plaats: Letters & Co, Markt 1, 9800 Deinze

Peter Slabbynck is schrijver, speelt theater, houdt van kunst en zingt bij EX-RZ (vroeger Red Zebra). Veerle Jacobs is docente Beeldende Kunst voor kinderen aan de Academie van Geraardsbergen en werkt zoveel mogelijk met natuurlijke materialen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...