Eetfestijn Open Jeugdwerk Z.O.M. vzw

Op zondag 19 april 2015 organiseert Open Jeugdwerk traditiegetrouw een fantastisch eetfestijn! Dit jaar biedt het OJ-team opnieuw warme beenhesp met frietjes aan. Iedereen is welkom van 11.30 uur tot 14 uur in het Fiertelhof te Zulte. Kaarten in voorverkoop zijn verkrijgbaar aan een zeer democratische prijs van 12,50 euro. Kinderen onder 12 jaar kunnen aanschuiven voor de prijs van 7,50 euro.

Eetfestijn Open Jeugdwerk Z.O.M. vzw

Er kan ook vrijblijvend deelgenomen worden aan de grote tombola waar mooie prijzen te winnen zijn. Voor de kinderen is er bij mooi weer een springkasteel voorzien. Kaarten zijn verkrijgbaar via [email protected] alsook bij alle OJ-leiding of via het nummer 0498/56.10.03

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...