Deinze is een fitness zaak rijker, na Basic-Fit in de Tolpoortstraat, Orlando’s fitness op de Gaversesteenweg en Fit Class in de Peter Benoitlaan komt er een extra fitness zaak bij in Deinze. Fast Fitness opent de deuren op zondag 8 maart voor het publiek, het vroegere Kalypso dat over te nemen stond is nu in nieuwe handen en heeft een nieuwe naam gekregen.

fastfitness

We laten even de nieuwe uitbater aan het woord: “Ik ben Jan Boone (43j.) uit Gent en heb lichamelijke opvoeding gestudeerd. Sinds 20 jaar ben ik actief in de fitnessbranche. Eerst als trainer, dan als fitness manager van een grote fitnessketen en vervolgens als zaakvoerder van een eigen fitnesscentrum.

Na een sabatjaar vernam ik dat fitness Kalypso in Deinze over te nemen stond. We kwamen vlug tot een akkoord. De zaak had een grondige update nodig en een frisse wind. FAST FITNESS was geboren!

Wij zijn qua prijs zeer concurrentieel, squash is inbegrepen en wij bieden wel live groepslessen met een echte lesgever. Klanten moeten geen afspraak maken en kunnen 7/7 onbeperkt komen sporten. Last but not least kunnen klanten altijd beroep doen op mijn jarenlange ervaring als fitness trainer.”

Wij zagen reeds dat het gemeend is, alle toestellen zijn vernieuwd en de motivatie is top! De openingsuren zijn ook mooi, dagelijks open vanaf 8u s’morgens tot 23u s’avonds.

Fast fitness Deinze, Toekomststraat 16, Deinze

Maak alvast gebruikt van de gratis weekpas die aangeboden wordt, klik hier voor meer info – http://www.fastfitness.be/gratis-weekpas/

Delen op: