Kei & Co schenkt opbrengst musicalproject aan Huize Ter Linde

In oktober 2014 stond Kei & Co op de planken met het integratiemusicalproject  ‘Tuinstraat 13’ gebracht door 15 jongvolwassenen samen met 7 mensen met een beperking.

Op vrijdag 27 februari ll. schonk Kei & Co de opbrengst van hun project, nl. €3.800 aan 2 huizen van het OC Broeders Ebergiste, nl. Huize Ter Linde in de Kaleshoek in Deinze waar 5 medespelers naar het dagcentrum gaan en aan woonerf Zevenhuizen in de Gestichtstraat in Gent waar 2 spelers wonen.

Kei & Co schenkt opbrengst musicalproject aan Huize Ter Linde

Kei & Co koos er voor om iets functioneels te schenken i.p.v. het geldbedrag. Huize Ter Linde koos voor een laptop met draagtas, een beamer, een projectiescherm om aan de muur te bevestigen en een fototoestel. Voor Zevenhuizen werd een tuinset uitgekozen.

Op 25 april gaat er nog een gezamenlijke daguitstap door. Ondertussen werd ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om iedereen te bedanken die geholpen heeft het integratiemusicalproject te realiseren.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...