Filmvoorstelling “met 7 natuurpunters bij de Sarden”

Zeven natuurpunters uit onze regio verkenden vanuit vier agriturismo’s de natuur en de cultuur op Sardinië.  Ze maakten er een veertiendaagse natuurreis o.l.v. Karel de Waele, een fervent natuurliefhebber die ook vaak rondleidingen geeft voor Natuurpunt Deinze-Zulte. Karel leerde het eiland Sardinië beter kennen door zijn zoon Jo en zijn Sardische schoondochter, die daar meer dan 10 jaar gewoond en gewerkt hebben.

Onder de zeven natuurpunters ook Luc Mincke en Annemie Verscheuren, gewapend met respectievelijk film- en fotocamera. Van het geschoten beeldmateriaal werd een prachtige film gemaakt die op zaterdag 28 maart 2015 om 20u wordt voorgesteld in zaal Ter Wilgen te Deinze (Poelstraat 70). De toegangsprijs is beperkt tot 2,50 euro per persoon of 5 euro per gezin.

Om de sfeer van Sardinië nog meer te kunnen proeven, is er mogelijkheid om na de filmvoorstelling enkele Sardische digestivi te consumeren. Niet alleen zelfgebrouwen limoncello, maar ook een fles Mirto, gemaakt van de sterk aromatische bessen van de op Sardinië in het wild groeiende Mirtestruik. Iedereen is welkom!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...