Wie niét naar Rode Duivels kijkt heeft in de Palace zaterdagavond een bijzonder goed alternatief!

Op 28 maart speelt in Palace de voorstelling BR∀SSERIE die gebaseerd is op het echte verhaal van een sterke vrouw die op de Markt van Deinze een horecazaak had midden jaren negentig. De kettingbotsing op de E17 in Nazareth zal ook haar leven veranderen. Haar liefdesleven. Pascale is in de voorstelling Martine geworden. Een pakkend verhaal, verbonden met Deinze.

Brasserie Palace

“Pascale had voldoende geld gespaard om haar kinderdroom in vervulling te doen gaan en een eigen zaak te beginnen. Helemaal in haar eentje stampt zij een tearoom uit de grond. Een Waalse onderneemster in Deinze, want daar woont haar lievelingstante. Wanneer er twee jaar later langdurige werkzaamheden aan de snelweg ter hoogte van Deinze van start gaan, draait de tearoom al een poosje als een tierelier, en dat vermindert niet als de bouwingenieur die de nieuwe asfaltering van de autostrade coördineert er een gewoonte van maakt zijn 80-koppige arbeidsploeg dagelijks van door Pascale belegde broodjes te voorzien. Na drie maanden, als de werken gedaan zijn, vraagt Paul, zoals hij heet, of ze met hem iets wil gaan drinken. Dat hij zelf op het punt staat te trouwen, kan niet verhinderen dat van het ene het andere komt. Het huwelijk wordt afgelast, en Pascale verkoopt haar zaak en volgt Paul naar Hasselt…”
(uit ‘Goed Werk: 10 portretten’ GTB).

Na de voorstelling is er een korte nabespreking en krijgen tien toeschouwers een exemplaar van het boek ‘Goed Werk: 10 portretten’.
Interviews die Christophe Vekeman uit schreef, en waarvoor Bieke Depoorter de foto’s maakte.

Duur: 1 uur.
Voorstelling zaterdag 28 maart 2015 om 20 u. in zaal Palace, Markt 21, 9800 Deinze.
Kaarten: € 9 (aan de deur), voorverkoop via www.deinze.be/tickets (€ 8 in voorverkoop).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...